top of page

Prijs nieuw (plat) dak - Offerte dakwerken - Halle - Gooik

Nieuw dak

Op zoek naar de prijs of een offerte voor een nieuw Dak regio Halle / Gooik? Dan bent u bij Dakwerken VCS - De Gieter aan het juiste adres.

Wij plaatsen:

  • Hellende daken: Voor het plaatsen van hellende daken of schuine daken kan u rekenen op het professionalisme van Dakwerken VCS - De Gieter te Halle en Gooik. Met jaren ervaring in de sector is uw dak in goede handen. Met een vast team van 2 vakmannen waaronder de zelfwerkende zaakvoerders staan wij garant voor de perfecte afwerking van uw hellend dak. Een dakbedekking wordt gekozen in functie van de dakvorm van een woning. Er bestaat een ongelooflijke ruime keuze in mogelijkheden en een juiste materiaalkeuze is dus niet altijd gemakkelijk. Wij geven u met genoegen advies op maat. Mogelijkheden zijn: traditionele dakpannen (bestaan in veel kleuren en modellen), golfplaten, metaal, bitumenleien of dakshingles, natuurleien, kunstleien, …

  • Platte daken: Ook in het plaatsen van platte daken te Halle, Gooik en omgeving kan u rekenen op dezelfde kwaliteit en ervaring van Dakwerken VCS - De Gieter. Ook voor het kiezen van uw dakafdichting van uw plat dak geven wij met genoegen advies op maat. Voor het dichten van een plat dak kun je kiezen tussen bitumineuze materialen (roofing), synthetische afdichtingen, EPDM en PVC. Hou er rekening mee dat de materiaalkeuze steeds invloed heeft op de prijs of offerte voor uw nieuw plat dak. Met genoegen bespreken we samen de voordelen en garanties van de verschillende dakafdichtingen.

Indien nodig zal de betrokken architect of bouwheer regelmatig geraadpleegd worden voor toelichting. Wij zijn actief in Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Anderlecht, Gooik, Lennik, Pepingen, Beersel, Huizingen, Dworp, Sint-Genesius-Rode, Alsemberg, … .​

Voor een juiste prijs of offerte voor uw nieuw (plat) dak, contacteer Dakwerken VCS - De Gieter te Halle of Gooik! Sammy Vancutsem (Halle) 0472 33 75 27 en Tom De Gieter (Gooik) 0477 91 04 45.

bottom of page