top of page

Van ons vak maken wij Uw dak

Onze diensten

Ontdek hier het uitgebreide dienstenpakket van Dakwerken VCS - De Gieter in Gooik (Vlaams-Brabant).
U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan diensten.

Plaatsen van dakbedekkingen

Wij plaatsen zowel hellende als platte daken. Ook voor grondige renovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen werken met kwalitatieve materialen en de meest moderne technieken. Wij isoleren eveneens uw dak aan de binnen- of buitenkant (met Sarking). Aarzel niet en bel ons nu voor een gratis offerte.

Gevelwerken

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning. Wij werken uw gevel af met leien of sidings, afhankelijk van uw wensen. Voor een complete en duurzame make-over van uw gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons nu voor een vrijblijvende afspraak.

Aanbrengen van structuur

Wij kunnen de hele houtstructuur van uw dak vervaardigen. Wij werken altijd op maat. Onze doorwinterde dakwerkers hebben alle kennis en kunde in huis om deze klus van a tot z te klaren. Bel ons nu voor een gratis offerte en wij doen de rest!

Installeren van dakvensters

Voor een optimale lichtinval in huis installeren wij dakramen (Velux) of dakkoepels. Het plaatsen van een dakraam geeft weinig overlast in huis. Achteraf zult u echter heel tevreden zijn. Natuurlijk licht is immers een belangrijke component voor een gezellige woning. Bel ons nu voor een gratis offerte of meer informatie.

Dakisolatie

Wij hebben alle expertise in huis om uw dak op een professionele en verfijnde manier te isoleren, steeds volgens de wettelijke normen. U bespaart tot wel 30% op uw energierekening en u kunt bovendien genieten van energiepremies en subsidies. Een perfecte afwerking en oog voor detail zijn onze grootste troeven. Wij hebben ons ook gespecialiseerd in isolatie met Sarking-isolatieplaten. Wij werken dan langs buiten, zonder de binnenafwerking weg te nemen. Bel ons nu voor een gratis offerte.

Zinkwerken

Al uw zinkwerk, zoals het installeren en repareren van uw dakgoten, hang- en bakgoten en regenpijpen, is bij ons in bekwame handen. Zink heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk.

bottom of page